Stilling ledig

 

 

AQS er i stadig vekst, og søker:

Skippere/båtførere

Søkere må ha erfaring som skipper eller båtfører på servicefartøy innen oppdrettsnæringa. Det legges stor vekt på evnen til å lede andre, og til å løse praktiske utfordringer i team. Søkere må ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Sertifikat som arbeidsdykker er ønskelig, men ikke nødvendig.

Maskinister

Til vårt nye fartøy AQS Njord søker vi maskinister med ansvar for drift og vedlikehold av maskiner, trustere, kraner og annet teknisk utstyr om bord.

Kvalifikasjoner:

  • Kompetansesertifikat maskinoffiser klasse 3
  • Minimum 24 måneders fartstid som maskinoffiser
  • Bred teknisk forståelse og erfaring fra både gamle og nye system.
  • Selvstendig og selvdreven med vilje til å yte det lille ekstra
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Matroser/dekksarbeidere

Søkere må ha erfaring fra servicearbeid innen oppdrettsnæringa, spesielt innenfor områdene avlusing, fortøyningsarbeid eller spyling av ringer og nøter. Evne til å arbeide godt i team blir særlig vektlagt. Sertifikat som arbeidsdykker er ønskelig, men ikke nødvendig.

 

For alle stillinger:

Vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver samt konkurransedyktige betingelser i et ekspansivt miljø.

Søknad med CV sendes jobb@aqs.no

Søknadsfrist: Snarest. Søknader behandles fortløpende.

 


AQS-gruppen er en maritim entreprenør som leverer servicetjenester til havbruksnæringa. Behandling mot lakselus, forankring av havbruksanlegg og service på nøter og flytekrager er kjernevirksomhet. Våre ansatte har høy kompetanse og drifter moderne, godt utrustede fartøy. Arbeidsdykking, ROV og annen avansert teknologi er sentrale verktøy. AQS-gruppen har i dag 95 ansatte og drifter 14 fartøy.