Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Jobb i AQS

AQS er en solid maritim entreprenør, og ett av Norges største og mest slagkraftige serviceselskap. Vi utfører alle typer service- og dykkeroppdrag for havbruk og andre aktører.  AQS har en moderne flåte på til sammen 18 fartøy, både spesialiserte servicefartøy og hurtiggående dykkerbåter. Vi er også ett av Norges største dykkerselskap, med hele 65 dykkere blant våre 150 ansatte. AQS opererer langs hele norskekysten og på Island, og har kontorer i Flatanger, på Rørvik og i Alta.

Søk jobb hos oss

 

AQS har stadig behov for nye medarbeidere. Hos oss kan du jobbe som skipsfører, matros og dykker. Våre større fartøy har også stillinger som maskinpasser, maskinist og kokekyndige. Vi er godkjent lærebedrift innen fagene matros, akvakultur og FU-faget (fjernstyrte undervannsoperasjoner).

Du kan søke på en av jobbene utlyst under, eller du kan sende oss en åpen søknad. Da tar vi kontakt med deg om vi ser at du kan være aktuell for en jobb hos oss.

Send en åpen søknad til [email protected]

Ledige stillinger

Vi har behov for flere tilkallingsvikarer

For å opprettholde driften på fartøyene våre i perioder med økt oppdragsmengde eller ved fravær, trenger vi flere tilkallingsvikarer. Vi søker deg som liker fysisk arbeid, er motivert og kan være tilgjengelig ved behov. Søknad sendes til [email protected] Ved spørsmål ta kontakt med Kine Løfsnæs Mortensen (90640797) Ansettelse: fortløpende

AQS søker dykker

AQS har et ledig vikariat som dykker på landteamet med base i Flatanger. Arbeidstid mandag til fredag. Vikariatet er ledig fra 16. august til 1. januar 2022, med store muligheter for forlengelse. Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med leder for dykkerteamet, Alf Magne Hanssen, tlf. 971 88 456 Søknad sendes [email protected] snarest mulig.