Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Om oss

 

 

AQS AS er en av Norges største og mest slagkraftige sjøentreprenører.  Vi er spesialister på havbruk, men utfører alle typer service- og dykkeroppdrag.  

Med 19 servicefartøy og om lag 160 medarbeidere i arbeid langs norskekysten, har AQS stor kapasitet og kompetanse til å møte ulike behov.  

Selskapet AQS AS, ble stiftet i 1991 som Namsos Dykkerselskap og fusjonerte i 2018 med KB Dykk AS. AQS AS inngår i et konsern med AQS Holding som morselskap og AQS Rederi AS som søsterselskap.

AQS AS har i dag en moderne flåte av spesialiserte servicefartøy, både hurtiggående dykkerbåter, katamaraner og ettskrogsfartøy opp til 49 meter. Fartøyene er utrustet med moderne utstyr for et stort spekter av oppdrag.  Hele 65 av de ansatte i AQS er arbeidsdykkere, og det gjør AQS til Norges største dykkerselskap. Vi dykker fra både servicefartøy, hurtiggående fartøy og fra land basert på mobil dykkerstasjon montert på bilhenger.

AQS har til enhver tid fartøy og mannskap i arbeid langs kysten fra Midt-Norge til Finnmark, og tidvis også på Vestlandet og Island.

AQS har kontorer på Rørvik, i Flatanger og i Alta.

Jobb i AQS