Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

AQS Njord

AQS Njord er vårt største servicefartøy, for tunge oppgaver som fortøyningsarbeid, notskifte og avlusing. Stor transportkapasitet med et dekk på 171 kvadratmeter. Godkjent for slep med bullard pull på 31 tonn.  

Les mer

AQS Odin

AQS Odin er vårt hovedfartøy for badebehandling av laks i merd mot lakselus eller AGD. Stort dekk på 285 kvadratmeter. Utrustet med kraftige kraner og vinsjer, og kan utføre ulike frakte- og serviceoppdrag. Utstyrt med posisjonering fra Kongsberg og ROV – Sperre Sub-Fighter 4500.

Les mer

AQS Loke

AQS Loke er en av våre største servicekatamaraner, med stor kapasitet for de større og tyngre oppgavene innen havbruk. Fartøyet er spesialutrustet for fortøyningsarbeid. Med kraftige kraner og stort dekk er AQS Loke godt egnet for notskifte og andre tyngre oppdrag. Fartøyet har ROV med utstyr for boring av fjellbolter.

Les mer

AQS Namdal

AQS Namdal er et ett-skrogs servicefartøy på 24 meter egnet for mange typer oppdrag. Fartøyet er utstyrt med hekkrull med hydrauliske tauepinner og haikjeft, levert av SHM-Solution. Godkjent for slep.

Les mer

AQS Tor

AQS Tor – landets tøffeste servicebåt – er et ett-skrogs servicefartøy på 24 meter egnet for mange typer oppdrag. Fartøyet er utstyrt med hekkrull med hydrauliske tauepinner og haikjeft, levert for SHM-solution. Godkjent for slep.

Les mer

Troll

Troll er et ett-skrogs servicefartøy på 24 meter egnet for mange typer oppdrag. Fartøyet er utstyrt for sikkert arbeid med fortøyninger, og har hydraulisk boreutstyr.

Les mer