Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

AQS Marine

AQS Marine er en allsidig servicekatamaran egnet for mange typer oppdrag. Fartøyet har dykkestasjon om bord og er i tillegg godkjent for ankerhåndtering og slep.

Les mer

AQS Rørvik

AQS Rørvik er en allsidig servicekatamaran egnet for mange typer oppdrag. Fartøyet har dekksutstyr for ankerhåndtering og er godkjent for slep.

Les mer

AQS Nordland

AQS Nordland er en allsidig servicekatamaran egnet for mange typer oppdrag. Fartøyet har dekksutstyr for ankerhåndtering og er godkjent for slep.    

Les mer

AQS Tyr

AQS Tyr er en servicekatamaran i stål, utrustet for alle typer serviceoppdrag. Fartøyet har det mest moderne utstyr fra SHM for sikker håndtering av fortøyning. Godkjent for sleping.  

Les mer

AQS Hermod

AQS Hermod er en allsidig servicekatamaran egnet for alle typer oppdrag. Fartøyet er utrustet for fortøyningsarbeid med utstyr fra SHM.

Les mer

AQS Brage

AQS Brage er en servicekatamaran rigget for rengjøring av nøter og flytekrager. I tillegg utføres lettere servicearbeid.   Byggeår: 2015 – Moen Marin Mål: 14,95 x 10 meter Kran: PK 65002 MG Vinsj: MBH 40 tonn Slepekraft: 7,88 tonn                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Utstyr: FNC8 1.0

Les mer